Πεθανε Η Γεννηματα : ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 3-4-2017 Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ - Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της προέδρου του κινήματος αλλαγής φώφης γεννηματά, .

Ο σύζυγός της ήταν ο . Οι δυο τους είχαν ενώσεις τις ζωές τους με γάμο το 2003. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή.

Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . ΣΤΗ ΘΕΣΣÎ'ΛΟΝΙΚΗ ΤΗ Î
ΣΤΗ ΘΕΣΣÎ'ΛΟΝΙΚΗ ΤΗ Î"ΕΥΤΕΡÎ' 3-4-2017 Η ΦΩΦΗ Î"ΕΝΝΗΜÎ'ΤÎ' from www.tastv.gr
Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ.

Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη .

Οι δυο τους είχαν ενώσεις τις ζωές τους με γάμο το 2003. Ο σύζυγός της ήταν ο . Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της προέδρου του κινήματος αλλαγής φώφης γεννηματά, . Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή. Γεννηματά πέθανε σύζυγος ανδρέας τσούνης. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Γεννηματά πέθανε σύζυγος ανδρέας τσούνης. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή. Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο .

Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . ΣΤΗ ΘΕΣΣÎ'ΛΟΝΙΚΗ ΤΗ Î
ΣΤΗ ΘΕΣΣÎ'ΛΟΝΙΚΗ ΤΗ Î"ΕΥΤΕΡÎ' 3-4-2017 Η ΦΩΦΗ Î"ΕΝΝΗΜÎ'ΤÎ' from www.tastv.gr
Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή. Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Οι δυο τους είχαν ενώσεις τις ζωές τους με γάμο το 2003. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο . Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής.

Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ.

Ο σύζυγός της ήταν ο . Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Γεννηματά πέθανε σύζυγος ανδρέας τσούνης. Οι δυο τους είχαν ενώσεις τις ζωές τους με γάμο το 2003. Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της προέδρου του κινήματος αλλαγής φώφης γεννηματά, . Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή. Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο . Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ.

Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Γεννηματά πέθανε σύζυγος ανδρέας τσούνης. Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά.

Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. ΣΤΗ ΘΕΣΣÎ'ΛΟΝΙΚΗ ΤΗ Î
ΣΤΗ ΘΕΣΣÎ'ΛΟΝΙΚΗ ΤΗ Î"ΕΥΤΕΡÎ' 3-4-2017 Η ΦΩΦΗ Î"ΕΝΝΗΜÎ'ΤÎ' from www.tastv.gr
Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο . Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή. Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Ο σύζυγός της ήταν ο . Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ.

Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο.

Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο . Ο σύζυγός της ήταν ο . Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή. Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της προέδρου του κινήματος αλλαγής φώφης γεννηματά, . Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Οι δυο τους είχαν ενώσεις τις ζωές τους με γάμο το 2003. Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Γεννηματά πέθανε σύζυγος ανδρέας τσούνης. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ.

Πεθανε Η Γεννηματα : ΣΤΗ ΘΕΣΣÎ'ΛΟΝΙΚΗ ΤΗ Î"ΕΥΤΕΡÎ' 3-4-2017 Η ΦΩΦΗ Î"ΕΝΝΗΜÎ'ΤÎ' - Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της προέδρου του κινήματος αλλαγής φώφης γεννηματά, .. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο . Οι δυο τους είχαν ενώσεις τις ζωές τους με γάμο το 2003.